logo menu icon

Blog

14 November 2023

REVA 2023

Uitnodiging REVA 2023. Op 7, 8 en 9 december kan je Zorgarchitect vinden in samenwerking met vzw Tolbo en Terug Mee op stand A1.18. Een informatiebeurs voor mensen met een beperking. Je ontmoet er heel wat exposanten en kan er deelnemen aan lezingen en workshops. Iedereen is welkom op REVA: mensen met en zonder beperking, jongeren en ouderen, professionele hulpverleners, mantelzorgers...

LEES MEER

REVA 2023

29 September 2021

So Yes – aangepaste kledij voor levensgenieters met een beperking

Graag stellen we een nieuw lid van Zorgarchitect vzw voor : So Yes Fashion Wat een ontdekking ! Een webshop voor personen met een beperking, bijvoorbeeld voor rolstoelgebruikers die een makkelijke comfortabele broek willen of mensen die éénhandig hun jas willen aantrekken. Dit zijn maar enkele voorbeelden van wat So Yes Fashion te bieden heeft. We vroegen aan Sofie Ternest medeoprichter enkele vragen :

LEES MEER

So Yes – aangepaste kledij voor levensgenieters met een beperking

2 July 2021

Zorgarchitect zet in op de toekomst

Het internet is het middel om te zoeken naar het antwoord op jouw vragen rond zorg. Helaas is het aanbod zo groot dat we heel veel tijd verspillen achter onze computer of moeten we veel rondbellen of mailen vooraleer we de juiste therapeut of dokter hebben gevonden. Kortom er is gewoon teveel. Het idee is gekomen uit eigen ondervinding, door uren achter te computer te zoeken naar de juiste zorg.

LEES MEER

Zorgarchitect zet in op de toekomst

12 September 2021

Persoonlijk verhaal: een heel bijzonder meisje

Wat een geluk... Hoe vaak heb ik al niet gedacht wat een geluk dat ons Klara geboren is in een gezin zoals het onze… Het had zo anders kunnen lopen. Zoveel kinderen met problemen die hulp nodig hebben en die deze mislopen of onvoldoende krijgen, of zelfs verkeerd krijgen… Er is nog zoveel onrecht in wereld en zelfs in ons eigen welvarende maatschappij is het soms zo onrechtvaardig of moeilijk. Wat een zegen was de eerste lockdown voor Klara… misschien klinkt dit vreemd maar dit kon niet beter vallen voor onze dochter. Klara wordt eind mei 8 jaar en heeft al een hele weg afgelegd. Ik vertel jullie graag haar verhaal en hoe wij als ouders daarmee omgaan, en zoeken naar oplossingen.

LEES MEER

Persoonlijk verhaal: een heel bijzonder meisje

9 July 2021

Ontdek ROAN Hand Sanitizer en steun hiermee onze werking

Dagelijks dienen we onze handen ettelijke keren te ontsmetten. Voor en na bezoek aan apotheek, kapper, voedingswinkel, opticien enz. De ene hand gel is te lopend en spuit uit de dispenser tot op uw kledij. De andere hand gel ruikt enorm naar alcohol of is veel te sterk geparfumeerd. Soms worden we geconfronteerd met kleverige substanties die niet opgenomen worden door onze huid. Al deze handgels beschadigen onze handen, zorgen voor een uitgedroogd tot gekloven huidoppervlak en geven een onaangename ervaring.

LEES MEER

Ontdek ROAN Hand Sanitizer en steun hiermee onze werking

29 December 2023

Gelukkig 2024

Zorgarchitect-team wenst u prettige feestdagen en een fantastisch 2024!✨🎄🎅

LEES MEER

Gelukkig 2024

22 January 2024

Massagesalon - kapsalon Belle Sense

Welkom bij massagesalon - kapsalon Belle Sense. Als extra specialiteit rond massagetechnieken verzorg ik ook zorg/snoezelmassage voor ouderen, kinderen en mensen met een beperking.

LEES MEER

Massagesalon - kapsalon Belle Sense