logo menu icon
keyboard_arrow_leftTerugkeren
Gelukkig 2024

29 December 2023

Gelukkig 2024

Zorgarchitect-team wenst u prettige feestdagen en een fantastisch 2024!✨🎄🎅

Na de Revabeurs te Gent en in overleg met vele bezoekers lanceren we voor 2024 nieuwe projecten.

 

1/ Kookworkshops voor jonge kinderen met autisme waarin ook de ouders betrokken worden. 

 

2/ ‘Tessa’ onze zorgrobot wint aan naambekendheid in Zorgcentra en is ook inzetbaar voor privé initiatieven, dit voor mensen met jong dementie en/of kinderen met autisme. Tessa geeft de ideale begeleiding in hun dagelijkse structuur. 

We verhuren de zorgrobot met vakkundige uitleg. 

 

3/ We verzamelen zoveel mogelijk bedrijven/ verenigingen die met ‘Zorg’ te maken hebben op onze website, zodoende deze sectoren beter aan het publiek voor te stellen. Volkomen kosteloos! 

 

Interesse in een van deze onderwerpen, stuur gerust een mailtje naar :

Info@zorgarchitect.be

 

Het Zorgarchitect-team


Lees meer:

REVA 2023

14 November 2023

REVA 2023

Uitnodiging REVA 2023. Op 7, 8 en 9 december kan je Zorgarchitect vinden in samenwerking met vzw Tolbo en Terug Mee op stand A1.18. Een informatiebeurs voor mensen met een beperking. Je ontmoet er heel wat exposanten en kan er deelnemen aan lezingen en workshops. Iedereen is welkom op REVA: mensen met en zonder beperking, jongeren en ouderen, professionele hulpverleners, mantelzorgers...

LEES MEER

So Yes – aangepaste kledij voor levensgenieters met een beperking

29 September 2021

So Yes – aangepaste kledij voor levensgenieters met een beperking

Graag stellen we een nieuw lid van Zorgarchitect vzw voor : So Yes Fashion Wat een ontdekking ! Een webshop voor personen met een beperking, bijvoorbeeld voor rolstoelgebruikers die een makkelijke comfortabele broek willen of mensen die éénhandig hun jas willen aantrekken. Dit zijn maar enkele voorbeelden van wat So Yes Fashion te bieden heeft. We vroegen aan Sofie Ternest medeoprichter enkele vragen :

LEES MEER

Zorgarchitect zet in op de toekomst

2 July 2021

Zorgarchitect zet in op de toekomst

Het internet is het middel om te zoeken naar het antwoord op jouw vragen rond zorg. Helaas is het aanbod zo groot dat we heel veel tijd verspillen achter onze computer of moeten we veel rondbellen of mailen vooraleer we de juiste therapeut of dokter hebben gevonden. Kortom er is gewoon teveel. Het idee is gekomen uit eigen ondervinding, door uren achter te computer te zoeken naar de juiste zorg.

LEES MEER