logo menu icon
keyboard_arrow_leftTerugkeren
Ontdek ROAN Hand Sanitizer en steun hiermee onze werking

9 July 2021

Ontdek ROAN Hand Sanitizer en steun hiermee onze werking

Dagelijks dienen we onze handen ettelijke keren te ontsmetten. Voor en na bezoek aan apotheek, kapper, voedingswinkel, opticien enz. De ene hand gel is te lopend en spuit uit de dispenser tot op uw kledij. De andere hand gel ruikt enorm naar alcohol of is veel te sterk geparfumeerd. Soms worden we geconfronteerd met kleverige substanties die niet opgenomen worden door onze huid. Al deze handgels beschadigen onze handen, zorgen voor een uitgedroogd tot gekloven huidoppervlak en geven een onaangename ervaring.

Het idee achter ROAN 

Op vraag van de echtgenotes van ARTNOG BV : ROsy, ANn Sofie en ANaïck (“ROAN”) en een marktonderzoek, werd ROAN ontwikkeld. 

Een handcrème die de handen zeer sterk bevochtigd en toch 70% ethanol bevat. Bij aanbrengen gedurende enkele seconden een heel lichte alcoholgeur en achteraf een milde blijvende toets van limoen. Mooie viscose substantie die onmiddellijk opgenomen wordt, zachte bevochtigde handen tot gevolg. ROAN is een cosmeticum.

Het gebruik 

Breng ROAN aan uit tube of dispenser en wrijf open over het volledig oppervlakte van handen gedurende enkele seconden tot ingedrongen. De antioxidanten, Vitamine E en hydraterende additieven doen onmiddellijk hun weldoend werk, 70 % ethanol doet de rest.

Resultaat:

Uw handen zijn volledig gehydrateerd, verzorgd, en beschermt u voor besmetting.

Met ROAN bent u in goede handen ?

 

Aankopen van deze handcrème steunt onze werking.

ROAN is te verkrijgen in tubes van 75ml en in grotere volumes van 500ml als dispenser.

U kan ook een verdeelzuil aankopen voor in uw kabinet of winkel. 

ROAN bevat 70% ethanol en is een cosmeticum, geregistreerd voor de ganse EU-markt onder CPNP n° 3654004

 

U wil bestellen of een prijs? 

Stuur een mailtje naar joke.vanammel@zorgarchitect.be 


Lees meer:

REVA 2023

14 November 2023

REVA 2023

Uitnodiging REVA 2023. Op 7, 8 en 9 december kan je Zorgarchitect vinden in samenwerking met vzw Tolbo en Terug Mee op stand A1.18. Een informatiebeurs voor mensen met een beperking. Je ontmoet er heel wat exposanten en kan er deelnemen aan lezingen en workshops. Iedereen is welkom op REVA: mensen met en zonder beperking, jongeren en ouderen, professionele hulpverleners, mantelzorgers...

LEES MEER

So Yes – aangepaste kledij voor levensgenieters met een beperking

29 September 2021

So Yes – aangepaste kledij voor levensgenieters met een beperking

Graag stellen we een nieuw lid van Zorgarchitect vzw voor : So Yes Fashion Wat een ontdekking ! Een webshop voor personen met een beperking, bijvoorbeeld voor rolstoelgebruikers die een makkelijke comfortabele broek willen of mensen die éénhandig hun jas willen aantrekken. Dit zijn maar enkele voorbeelden van wat So Yes Fashion te bieden heeft. We vroegen aan Sofie Ternest medeoprichter enkele vragen :

LEES MEER

Zorgarchitect zet in op de toekomst

2 July 2021

Zorgarchitect zet in op de toekomst

Het internet is het middel om te zoeken naar het antwoord op jouw vragen rond zorg. Helaas is het aanbod zo groot dat we heel veel tijd verspillen achter onze computer of moeten we veel rondbellen of mailen vooraleer we de juiste therapeut of dokter hebben gevonden. Kortom er is gewoon teveel. Het idee is gekomen uit eigen ondervinding, door uren achter te computer te zoeken naar de juiste zorg.

LEES MEER