logo menu icon
keyboard_arrow_leftTerugkeren
REVA 2023

14 November 2023

REVA 2023

Uitnodiging REVA 2023. Op 7, 8 en 9 december kan je Zorgarchitect vinden in samenwerking met vzw Tolbo en Terug Mee op stand A1.18.
Een informatiebeurs voor mensen met een beperking.
Je ontmoet er heel wat exposanten en kan er deelnemen aan lezingen en workshops.

Iedereen is welkom op REVA: mensen met en zonder beperking, jongeren en ouderen, professionele hulpverleners, mantelzorgers...

Beste,

 

Zorgarchitect vzw heeft als missie een matchmaking platform te zijn voor zowel allen die werken in de zorg als voor zorgzoekers.

 

We verwelkomen u graag op onze stand.

U vindt een gratis toegangskaart via deze link: 

https://reva.eventsite.be/page/129

 

 

Wanneer:

REVA2023 kan je bezoeken van donderdag 7 tot en met zaterdag 9 december 2023

Openingsuren: 9.30 - 17.00 uur

 

Waar:

Flanders Expo

Maaltekouter 1

9051 Gent

 

Verdere praktische informatie is op de website van REVA terug te vinden of contacteer ons gerust. (https://reva.be/)

 

Met vriendelijk groeten,

Team Zorgarchitect 


Lees meer:

So Yes – aangepaste kledij voor levensgenieters met een beperking

29 September 2021

So Yes – aangepaste kledij voor levensgenieters met een beperking

Graag stellen we een nieuw lid van Zorgarchitect vzw voor : So Yes Fashion Wat een ontdekking ! Een webshop voor personen met een beperking, bijvoorbeeld voor rolstoelgebruikers die een makkelijke comfortabele broek willen of mensen die éénhandig hun jas willen aantrekken. Dit zijn maar enkele voorbeelden van wat So Yes Fashion te bieden heeft. We vroegen aan Sofie Ternest medeoprichter enkele vragen :

LEES MEER

Zorgarchitect zet in op de toekomst

2 July 2021

Zorgarchitect zet in op de toekomst

Het internet is het middel om te zoeken naar het antwoord op jouw vragen rond zorg. Helaas is het aanbod zo groot dat we heel veel tijd verspillen achter onze computer of moeten we veel rondbellen of mailen vooraleer we de juiste therapeut of dokter hebben gevonden. Kortom er is gewoon teveel. Het idee is gekomen uit eigen ondervinding, door uren achter te computer te zoeken naar de juiste zorg.

LEES MEER

Persoonlijk verhaal: een heel bijzonder meisje

12 September 2021

Persoonlijk verhaal: een heel bijzonder meisje

Wat een geluk... Hoe vaak heb ik al niet gedacht wat een geluk dat ons Klara geboren is in een gezin zoals het onze… Het had zo anders kunnen lopen. Zoveel kinderen met problemen die hulp nodig hebben en die deze mislopen of onvoldoende krijgen, of zelfs verkeerd krijgen… Er is nog zoveel onrecht in wereld en zelfs in ons eigen welvarende maatschappij is het soms zo onrechtvaardig of moeilijk. Wat een zegen was de eerste lockdown voor Klara… misschien klinkt dit vreemd maar dit kon niet beter vallen voor onze dochter. Klara wordt eind mei 8 jaar en heeft al een hele weg afgelegd. Ik vertel jullie graag haar verhaal en hoe wij als ouders daarmee omgaan, en zoeken naar oplossingen.

LEES MEER