logo menu icon
keyboard_arrow_leftTerugkeren
REVA 2022

2 May 2022

REVA 2022

Uitnodiging REVA 2022. Op 19, 20 en 21 mei kan je Zorgarchitect samen met 170 andere exposanten vinden op de 17de editie van REVA. Een informatiebeurs voor mensen met een beperking.

Beste,

 

Zorgarchitect vzw heeft als missie een matchmaking platform te zijn voor zowel allen die werken in de zorg als voor zorgzoekers.

 

We verwelkomen u graag op onze stand.

U vindt een gratis toegangskaart via deze link: https://www.dropbox.com/s/ni1arrl94e3glm2/Uitnodiging%20REVA2022%20Zorgarchitect%20vzw.pdf?dl=0

Print je toegangskaart uit of sla deze op in je smartphone en maak je kenbaar aan de ingang.

 

Wanneer:

van donderdag 19 mei tot en met zaterdag 21 mei 2022, van 10u tot 18u.

 

Waar:

Flanders Expo

Maaltekouter 1

9051 Gent

 

Verdere praktische informatie is op de website van REVA terug te vinden of contacteer ons gerust. (https://reva.be/)

 

Met vriendelijk groeten,

Team Zorgarchitect 


Lees meer:

So Yes – aangepaste kledij voor levensgenieters met een beperking

29 September 2021

So Yes – aangepaste kledij voor levensgenieters met een beperking

Graag stellen we een nieuw lid van Zorgarchitect vzw voor : So Yes Fashion Wat een ontdekking ! Een webshop voor personen met een beperking, bijvoorbeeld voor rolstoelgebruikers die een makkelijke comfortabele broek willen of mensen die éénhandig hun jas willen aantrekken. Dit zijn maar enkele voorbeelden van wat So Yes Fashion te bieden heeft. We vroegen aan Sofie Ternest medeoprichter enkele vragen :

LEES MEER

Zorgarchitect zet in op de toekomst

2 July 2021

Zorgarchitect zet in op de toekomst

Het internet is het middel om te zoeken naar het antwoord op jouw vragen rond zorg. Helaas is het aanbod zo groot dat we heel veel tijd verspillen achter onze computer of moeten we veel rondbellen of mailen vooraleer we de juiste therapeut of dokter hebben gevonden. Kortom er is gewoon teveel. Het idee is gekomen uit eigen ondervinding, door uren achter te computer te zoeken naar de juiste zorg.

LEES MEER

Persoonlijk verhaal: een heel bijzonder meisje

12 September 2021

Persoonlijk verhaal: een heel bijzonder meisje

Wat een geluk... Hoe vaak heb ik al niet gedacht wat een geluk dat ons Klara geboren is in een gezin zoals het onze… Het had zo anders kunnen lopen. Zoveel kinderen met problemen die hulp nodig hebben en die deze mislopen of onvoldoende krijgen, of zelfs verkeerd krijgen… Er is nog zoveel onrecht in wereld en zelfs in ons eigen welvarende maatschappij is het soms zo onrechtvaardig of moeilijk. Wat een zegen was de eerste lockdown voor Klara… misschien klinkt dit vreemd maar dit kon niet beter vallen voor onze dochter. Klara wordt eind mei 8 jaar en heeft al een hele weg afgelegd. Ik vertel jullie graag haar verhaal en hoe wij als ouders daarmee omgaan, en zoeken naar oplossingen.

LEES MEER