logo menu icon
keyboard_arrow_leftTerugkeren
Zorgarchitect zet in op de toekomst

2 July 2021

Zorgarchitect zet in op de toekomst

Het internet is het middel om te zoeken naar het antwoord op jouw vragen rond zorg. Helaas is het aanbod zo groot dat we heel veel tijd verspillen achter onze computer of moeten we veel rondbellen of mailen vooraleer we de juiste therapeut of dokter hebben gevonden. Kortom er is gewoon teveel. Het idee is gekomen uit eigen ondervinding, door uren achter te computer te zoeken naar de juiste zorg.

1 plaats om te zoeken en bespaar tijd.

Bijvoorbeeld, je hebt een ongeluk gehad, en heb gespecialiseerde hulp nodig aan huis.  Ga dan naar www.zorgarchitect.be en zoek volgens uw regio, en de soort hulp die je nodig hebt. Misschien weet je niet bij welke therapeut of dokter je moet zijn. Zoek dan gewoon op een term zoals: manuele therapie of wondzorg…  Heb je gevonden wie je nodig hebt en wil je de volgende keer niet meer zoeken? Je kan jouw therapeuten opslaan als jouw favorieten. Zo bespaar je veel tijd. 

Een platform voor zowel zorgverstrekker als zorgzoekende

Zorgarchitect biedt een platform waar alle zorgverleners en zorgzoekenden elkaar vinden. Met een profiel maken zorgverleners hun specialiteit kenbaar en koppelen hun gegevens via een URL (websitegegevens),  zodat je eenvoudig en rechtstreeks een afspraak kan maken in hun agenda of via een videoconsultatie als die beschikbaar is. 

Nieuw in de digitale wereld

Zorgarchitect is nieuw,  maar we zijn ontzettend gemotiveerd. Ons doel is om van deze website het meest gespecialiseerde informatiekanaal te maken voor de toekomst. We kunnen dit samen en rekenen op jullie hulp. Mond aan mond reclame, via uw sociale media,… Hoe meer info rond zorg er gelinkt is aan dit platform, hoe beter het werkt voor iedereen. 

Vzw zorgarchitect

Met veel enthousiasme willen we met onze VZW het grote publiek warm aanbevelen om deze  website te gebruiken als leidraad om u verder te helpen op uw zorgpad.

We differentiëren ons ten opzichte van commerciële websites omdat we met onze organisatie iets terug willen doen voor de zorgsector zelf. Deze sector stond de laatste jaren enorm onder druk en kunnen een duwtje in de rug best kunnen gebruiken. Dit zal gecommuniceerd worden via onze nieuwsbrief. 

Ook de patiënt wordt niet vergeten. We organiseren verschillende infomomenten rond zorg. 

 

Als jonge onderneming blijven we ons verder ontwikkelen om de beste service en kwaliteit van informatie te voorzien. Tips zijn altijd welkom!

Wil je meewerken aan ons project of heb je goeie ideeën? Dat kan ook.

Stuur dan een mailtje naar: info@zorgarchitect.be 

 

Het Zorgarchitect-team


Lees meer:

REVA 2023

14 November 2023

REVA 2023

Uitnodiging REVA 2023. Op 7, 8 en 9 december kan je Zorgarchitect vinden in samenwerking met vzw Tolbo en Terug Mee op stand A1.18. Een informatiebeurs voor mensen met een beperking. Je ontmoet er heel wat exposanten en kan er deelnemen aan lezingen en workshops. Iedereen is welkom op REVA: mensen met en zonder beperking, jongeren en ouderen, professionele hulpverleners, mantelzorgers...

LEES MEER

So Yes – aangepaste kledij voor levensgenieters met een beperking

29 September 2021

So Yes – aangepaste kledij voor levensgenieters met een beperking

Graag stellen we een nieuw lid van Zorgarchitect vzw voor : So Yes Fashion Wat een ontdekking ! Een webshop voor personen met een beperking, bijvoorbeeld voor rolstoelgebruikers die een makkelijke comfortabele broek willen of mensen die éénhandig hun jas willen aantrekken. Dit zijn maar enkele voorbeelden van wat So Yes Fashion te bieden heeft. We vroegen aan Sofie Ternest medeoprichter enkele vragen :

LEES MEER

Persoonlijk verhaal: een heel bijzonder meisje

12 September 2021

Persoonlijk verhaal: een heel bijzonder meisje

Wat een geluk... Hoe vaak heb ik al niet gedacht wat een geluk dat ons Klara geboren is in een gezin zoals het onze… Het had zo anders kunnen lopen. Zoveel kinderen met problemen die hulp nodig hebben en die deze mislopen of onvoldoende krijgen, of zelfs verkeerd krijgen… Er is nog zoveel onrecht in wereld en zelfs in ons eigen welvarende maatschappij is het soms zo onrechtvaardig of moeilijk. Wat een zegen was de eerste lockdown voor Klara… misschien klinkt dit vreemd maar dit kon niet beter vallen voor onze dochter. Klara wordt eind mei 8 jaar en heeft al een hele weg afgelegd. Ik vertel jullie graag haar verhaal en hoe wij als ouders daarmee omgaan, en zoeken naar oplossingen.

LEES MEER