logo menu icon

De visie van Zorgarchitect

Ben je patiënt?

Ben je op zoek naar de juiste zorg? Ben je het beu om zoveel tijd te stoppen in het zoeken naar een therapeut, therapie,... naar die persoon met de juiste specialisatie? Je kan via onze site zoeken naar jouw zorgverstrekker volgens specialisatie, regio, riziv-nummer, naam,... Vervolgens kan je rechtstreeks een afspraak maken via hun agenda. Videoconsultaties behoren eveneens tot de mogelijkheid.


Ben je een zorgverstrekker?

Je bent als dokter, specialist, éénieder die werkt in het zorglandschap, begaan met jouw patiënt. Je wilt het beste voor hen, maar tegelijkertijd wil je tijd winnen. Meer tijd betekent meer echte zorg. Stop met zoeken op het internet en werk met ons samen om alles op 1 plek te krijgen.

Maak gratis een account aan en wordt lid van Zorgarchitect. We zijn overtuigd dat iedereen begrijpt dat er erg veel informatie op het internet te vinden is en dat het moeilijk blijft voor héél wat personen om de juiste info te vinden.

Geen RIZIV-nummer nodig!

south

Lid worden


Wat bieden we aan in de toekomst?

Een uitgebreid en zo volledig mogelijk platform met informatie rond zorg. Een zoektool voor zowel arts als patiënt om de juiste therapeut of dokter te vinden. Een gratis telefoonnummer om hulp te vragen bij het zoeken naar een zorgverstrekker.